Blog

Museumplein Limburg genomineerd als beste congreslocatie van het jaar 2016.

Organisatie

We zijn trots op onze nominatie als Beste Congreslocatie van het Jaar 2016.

Deze jaarlijkse award wordt uitgereikt door het vaktijdschrift MEETINGS. Op de speciale website leest u meer over de criteria, de andere genomineerden en vooral: kunt u vanaf 1 september stemmen op de locatie van uw keuze. We hopen natuurlijk op uw stem te mogen rekenen! 

Museumplein Limburg is namelijk geen standaard congreslocatie. Het is een cluster van drie unieke dagattracties die middels een prachtig gebouwencomplex aan elkaar zijn verbonden. Binnen dit complex treft u 8000m2 aan exposities, voorstellingen, theaters en eventruimtes.

Alle attracties op het museumplein in Kerkrade zijn uniek, maar bouwen allen om dezelfde visie waarin we de relatie laten zien tussen onszelf, de natuur waarin wij bestaan en de samenleving die we samen bouwen. “Wat heb ik meegenomen uit het verleden, wat doe ik daarmee in het heden en welke mogelijke werelden zou ik kunnnen bouwen in de toekomst?” Een belangrijke boodschap die wij jaarlijks met passie uitdragen richting ons publiek. 

Door op ons te stemmen helpt u Museumplein Limburg extra bekendheid te creëren in haar rol als congreslocatie. U draagt daarmee direct bij aan het uitdragen van onze visie en gedachtengoed richting een groot publiek. 

Stemmen is mogelijk van 1 september t/m 31 december 2016.