Blog

Museumplein Limburg voorgedragen voor Meetings Award!

Achter de schermen, Organisatie

Museumplein Limburg is door de redactie van het Meetings Magazine voorgedragen om kans te maken op de felbegeerde titel 'Congresslocatie van het jaar 2016'.

Peter Derks

Accountmanager Zakelijke Markt

Tot ieders grote verrassing is Museumplein Limburg genomineerd voor één van de felbegeerde Meetings Awards. Dit jaar kunt u tussen 1 september en 31 december stemmen voor de beste locaties en bedrijven in de MICE-branche op de stemsites van de Meetings Awards. 

Museumplein Limburg is genomineerd vanwege diverse redenen. Enerzijds is het een nieuwe locatie die voorzien is van alle moderne faciliteiten die u mag verwachten van een goede congreslocatie. Daarnaast is de locatie uitermate goed bereikbaar. Het ligt pal naast station Kerkrade Centrum en is ook met de auto goed bereikbaar. Dat wordt in de toekomst, met de buitenring op komst, alleen maar beter. De belangrijkste reden is toch wel de mogelijkheid om uw evenement bij Museumplein Limburg te combineren met 8000m2 aan mogelijkheden voor een sociaal, inspirerend of actief programma. 

Breng binnenkort uw stem uit op Museumplein Limburg!