Unieke inzichten

De wereld en design

De wereld heeft design nodig (4 uur)

€ 22,50 p.p.

Eeuwenlang richt de mens zijn wereld in; ontwikkelt hij objecten, toepassingen en diensten die hem droog, doorvoed, gezond, veilig en tevreden houden. Innovatie - gedreven door grote en kleine behoeften en de wil het leven en de aarde zoveel mogelijk naar zijn hand te zetten - brengt steeds weer nieuwe producten, diensten en toepassingen voort. Juist díe producten, die ontwikkeld zijn vanuit een human need, een behoefte, een drang, maken volgens Cube design museum het verschil in de wereld. En die wereld hebben we hard nodig….

  

Het arrangement bevat de volgende onderdelen:

  • Vrij bezoek aan Cube design museum incl. rondleiding (2,5 uur)
    Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.
  • Gezonde break in Brasserie M (0,5 uur)
    Tijdens de middagbreak serveren wij de gasten een kopje koffie of thee, mineraalwater of diverse sappen en frisdranken. Daarbij serveren wij een lekkere, gezonde en net iets andere bite:Glaasje met vers fruit, boeren yoghurt en een coockie crumble
  • Experience ‘Earth – our planet, our home’ in Columbus earth center (1 uur)
    Een kleine, blauwe knikker, beschermd door een flinterdun laagje, zwevend in een oneindige, zwarte ruimte. Dat is de aarde: onze planeet, ons thuis. Een bol vol ongerepte schoonheid, waarvan het oppervlak steeds meer wordt gevormd door de mensen die haar bevolken. Wat doen wij met onze wereld? Laten we haar eens in haar geheel bekijken, in al haar schoonheid én haar kwetsbaarheid. Columbus neemt je mee, steeds hoger de lucht in, voorbij de blauwe lucht, honderden kilometers omhoog. Daar gunnen we je een blik op de aarde, zoals slechts 500 mensen ter wereld die voor jou ervoeren. Een blik, die vele levens veranderd heeft. Bekijk de aarde, zoals je haar niet eerder zag.

De minimale groepsgrootte voor deze activiteit is 15 personen

Neem contact met ons op 

Terug naar het overzicht