Welkom bij de beste congreslocatie van Zuid Nederland 2016

De wetenschap van een goede vergadering

Bij Museumplein Limburg vergadert u op de meest innovatieve plek van Limburg. Temidden van de dynamiek van de drie unieke instellingen treft u drie prachtige, moderne vergaderruimtes in verschillende groottes. Boek onze vergaderruimtes los of in combinatie met een dagarrangement.

Zakelijke programma's in een unieke setting

Het National Geographic Theater beschikt over 180 luxe zitplaatsen en is de plek om uw ideeën groots te presenteren. Voorzien van alle nieuwste technieken. Zoals dat hoort in een innovatie locatie.

Prijs Museumplein Limburg

Over Museumplein Limburg

Er is een aarde. Die aarde wordt bevolkt door mensen die deze aarde bewerken om hem leefbaar te maken. De leefbare aarde wordt ingericht met gebouwen en voorwerpen. Eén van de instellingen van Museumplein Limburg gaat over de aarde, één instelling gaat over het proces dat ons in staat stelt de aarde leefbaar in te richten en één instelling gaat over de voorwerpen die wij gebruiken in die leefbare wereld.

Het aan het Museumplein Limburg gelegen theater, museum en discovery center vertellen elk een deel van het oudste verhaal: de relatie van de mens met de wereld waarin hij leeft. De drie instellingen richten zich op verschillende doelgroepen, waarbij het openbare gedeelte van het plein alle doelgroepen bedient met dienstverlening en ontspanning. 

Museumplein Limburg ›