Combineer uw vergadering met Columbus earth center

Een reis om nooit te vergeten

Vergaderingen saai? Niet bij Museumplein Limburg. Hier combineert u uw meeting in één van onze moderne vergaderruimtes met de beleving van één van onze attracties. Wat dacht u van een combinatie met Columbus earth center? Een “buitenaardse” beleving, wereldwijd uniek, die u moet erváren! Bekijk de wereld als nooit tevoren!

1. Kies uw vergaderruimte

Bij Museumplein Limburg vergadert u op de meest innovatieve plek van Limburg. Temidden van de dynamiek van onze unieke attracties treft u drie prachtige, moderne vergaderruimtes met een capaciteit van 8 tot 22 personen. Alle vergaderruimtes van Museumplein zijn modern, fris en beschikken over ruim voldoende daglicht. In al onze vergaderkamers neemt u plaats op luxe Vitra design stoelen en kunt u uw content weergeven op hoge kwaliteit beeldschermen. Kortom; een omgeving die u mag verwachten bij een moderne en innovatieve locatie. 

Klik hier om onze vergaderruimtes te bekijken

2. kies uw voorstelling in Columbus earth center

In Columbus earth center kunt u kiezen tussen twee experiences: "Earth -  our planet, our home" en "Zwart - een ondergrondse reis door de mijnen". In de voorstelling 'Earth' ontdekt u de aarde vanuit het perspectief van een astronaut. In de voorstelling "Zwart" ontdekt u de aarde vanuit het perspectief van een mijnwerker. Beide voorstellingen duren ca. 60 minuten.

Columbus earth center werkt met een dagprogrammering. Staan uw gewenste tijden er niet bij? Neem dan contact met ons op voor programma op maat.

Klik hier om de dagprogrammering te bekijken voor uw datum

3. kies uw arrangement

Bij Museumplein Limburg kunt u gebruik maken van een all-in vergaderarrangement. Voor een vast bedrag per persoon maakt u gebruik van één van onze prachtige ruimtes en wordt u gedurende uw hele vergadering ontzorgt. 

Vergaderarrangement
Huur van vergaderruimte (passend bij aantal personen)
Luxe lunch
Onbeperkt koffie, thee koekjes
Onbeperkt karaffen ijswater met munt en citroen en vergadermintje
Entree tot Columbus earth center, Cube design museum of Continium discovery center 

Prijs hele dag (8 uur): € 49,50 p.p.
Prijs halve dag (4 uur): € 37,50 p.p.

Voeg wat innovatie toe aan uw volgende vergadering