Let op!
Werkzaamheden aan spoor Kerkrade - Heerlen in meivakantie

Achter de schermen

Het spoor tussen Kerkrade en Heerlen wordt vernieuwd.

De werkzaamheden aan de spoorverbinding tussen Heerlen en Kerkrade vinden plaats van 23 april t/m 11 mei 2018. Dit betekent:

• Parkeerplaats Station Kerkrade niet beschikbaar:
    van 28 april t/m uiterlijk 11 mei 2018.
  • Bezoekers Cube, Columbus & Continium kunnen parkeren op tijdelijke parkeerplaats Continium:
    Maandag 23 april t/m 11 mei 2018.
  • Geen treinen maar bussen:
    van zaterdag 28 april t/m zondag 6 mei 2018.

Parkeren

De parkeerplaats aan Station Kerkrade Centrum (Hambosweg) wordt gebruikt voor stallen van materieel benodigd voor de werkzaamheden. Deze parkeerplaats is daarom vanaf vrijdag 27 april t/m uiterlijk vrijdag 11 mei niet beschikbaar. Voor bezoekers aan Cube, Columbus & Continium is een tijdelijke parkeerplaats achter Continium opengesteld vanaf maandag 23 april t/m vrijdag 11 mei 2018.

Route

U bereikt de tijdelijke parkeerplaats door te navigeren naar Museumplein 2. Deze parkeerplaats is ook vanaf de spoorwegovergang Hambosweg & Stationstraat aangegeven en er zijn verkeersregelaars aanwezig om u de ingang van de parkeerplaats te wijzen. Voor overige gebruikers van de parkeerplaats aan het station is parkeren aan de Stationsstraat tijdelijk toegestaan. Dit is aangegeven met borden. Daarnaast zijn er (betaalde) parkeerplaatsen & garages in het centrum van Kerkrade.

Geen treinen maar bussen

Vanaf zaterdag 28 april t/m zondag 6 mei rijden er geen treinen maar bussen tussen station Kerkrade Centrum & Heerlen. Deze bussen vertrekken net zoals de reguliere treinverbinding elk half uur. Houdt wel rekening met extra reistijd: kijk op Arriva voor de actuele situatie en vertrektijden. De bussen zelf stoppen bij Station Kerkrade Centrum aan de zijde van Cube, Columbus en Continium.

Reisinformatie Arriva  Reisinformatie NS