Routebeschrijving

Route

Albert Einstein zei eens: "logica brengt u van A naar B. Verbeelding brengt u overal". Bij een bezoek aan Museumpein Limburg zult u zien dat logica en verbeelding hand in hand gaan. Binnen de 'logische kaders' van ons gebouw, die aan al uw voorwaarden voldoen, treft u omgevingen die uw verbeelding prikkelen. Waar gaat uw reis naar toe?

Vanaf de autoweg richting Kerkrade volgt u de bordjes “Columbus/Cube/Continium” en "Columbus/Cube/Continium P+R". Navigeer voor de parkeerplaats naar Hambosweg 60 in Kerkrade. Wanneer u het spoor overrijdt, volgt u de bocht naar rechts, direct na de twee woonhuizen ligt aan uw rechterhand de oprit naar de ruime P+R-parkeerplaats, waar u gratis parkeert. U vervolgt uw weg te voet: recht tegenover de oprit vanaf de Hambosweg, aan de andere kant van de parkeerplaats, vind u de opgang naar voetgangersoversteekplaats over het spoor. 

De ingang naar Columbus, Cube en Continium vind u aan beide korte kanten van het zwarte, balkvormige gebouw in het midden van het plein, waar u met de trap naar de onderste verdieping kunt, daar vind u de receptie, waar één van onze medewerkers u graag verder helpt. U kunt ook met de lift naar de receptie, deze vind u meer naar het midden van het balkvormige gebouw en kunt u oproepen via de intercom.

N.B. Vanwege de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg vinden diverse wegwerkzaamheden plaats in en rondom Kerkrade. Volg in geval van werkzaamheden de aangegeven omleiding. Meer informatie over de aanleg van de Buitenring en de geplande werkzaamheden vindt je hier: www.buitenring.nl.