Arrangementen

unieke programma's

Museumplein Limburg is 8000m2 groot complex waar drie attracties u meenemen langs de thema's wetenschap, techniek, design, onze aarde en duurzaamheid. Bekijk de wereld vanuit de ogen van een astronaut, reis door de tijd en ontdek hoe de wereld om u heen wordt ontworpen. Er zijn vele mogelijkheden om uw programma op maat in te richten. Om u het iets makkelijker te maken, hebben wij een aantal unieke arrangementen voor u samengesteld.

Van brug tot buitenaards (4 uur)
€ 27,50 p.p. (ex.btw)

Bruggenbouwen; het is iets wat we als mensen dagelijks doen en waar we ook nog eens heel bedreven in zijn. Door bruggen te bouwen steken we ravijnen en rivieren over. Ook in de figuurlijke zin van het woord bouwen we dagelijks bruggen. Tussen afdelingen binnen ons bedrijf, tussen verschillende denkwijzen of tussen twee landen. Het geeft ons nieuwe inzichten op onszelf en de wereld om ons heen. In het arrangement 'van brug tot buitenaards' laten we u en uw collega's letterlijk bruggenbouwen en krijgen we van buitenaards niveau nieuwe inzichten in de wereld waarop wij leven. 

Meer informatie

Mijn verleden herleeft (4 uur)
€ 20,00 p.p. (ex.btw)

Waar we vandaag de dag staan, hebben we te danken aan de ontwikkelingen van gisteren. Soms moet je terugkijken om te leren van het verleden, zodat we het heden begrijpen en onze toekomst kunnen vormgeven. Het verleden van (zuid)Limburg is er één van industrie. Met als voornaamste voorbeeld de Limburgse mijnindustrie. In dit programma nemen we u mee op een unieke reis door het verleden middels een memorabele beleving in Columbus earth center, aangevuld met een rondleiding door ons open depot. 

Meer informatie

De wereld heeft design nodig (4 uur)
€ 22,50 p.p. (ex.btw)

Eeuwenlang richt de mens zijn wereld in; ontwikkelt hij objecten, toepassingen en diensten die hem droog, doorvoed, gezond, veilig en tevreden houden. Innovatie - gedreven door grote en kleine behoeften en de wil het leven en de aarde zoveel mogelijk naar zijn hand te zetten - brengt steeds weer nieuwe producten, diensten en toepassingen voort. Juist díe producten, die ontwikkeld zijn vanuit een human need, een behoefte, een drang, maken volgens Cube design museum het verschil in de wereld. En die wereld hebben we hard nodig….

Meer informatie